Zaljubljen do ušes

Torek, 24.3. – 1. del

Natalia in Diego se spoznata na veselici, kjer naj bi Natalio okronali za kraljico. Ljubezen med njima vzklije na prvi pogled. Vendar Diegov brat dvojček Rodrigo, ki je že vse življenje ljubosumen na Dieaga, izkoristi priložnost, in se na okronanju Natalii predstavlja za Diega. Ko jo hoče zlorabiti, Natalio reši prijatelj, pri tem pa se Rodrigo nesrečno poškoduje in pade v komo. Ker Natalia izgine, je Diego prepričan, da se je le poigrala z njegovimi čustvi. Čez dve leti se njuni poti ponovno križata v Mexico Cityju, kjer razčistita stvari. A kaj, ko se je Diego medtem poročil s spletkarsko Diano, nato pa se še Rodrigo zbudi iz kome in hoče na vsak način zasesti bratovo mesto.

 

Sreda, 25.3. – 2. del

Diana je mladenka iz visoke družbe, ki se hoče poročiti z Diegom, čeprav ji je jasno, da ni zaljubljen vanjo. Ker Diego dobro pozna rivalskega brata Rodriga, ga zaklene v sobo. Vendar Rodrigo prepriča Diano, da je Diego zaljubljen v drugo žensko, zato ga Diana izpusti iz sobe. Rodrigo se pred Natalio pretvarja, da je Diego in jo hoče posiliti. Reši jo Andres, ki Rodriga porine, zaradi udarca v glavo pa ta pade v nezavest. Tako Natalia kot Andres sta prepričana, da sta ubila Diega, zato se Nataliina mačeha Carmen odloči, da mora Natalia oditi v Mexico City.

 

Četrtek, 26.3. – 3. del

Nezavestnega Rodriga odpeljejo v Mexico City. Njegovega deda Vicentea vse skupaj zelo vznemiri, saj je Rodrigo njegov ljubljenec, poleg tega pa niso razjasnjene okoliščine vnukove nesreče. Diego pokliče Hildo v Tuxpan, da bi poizvedovala o Natalii, vendar jo Diana prepriča, da Diegu prekrije vse podatke o Natalii. Vendar Diego kar sam odide v Tuxpan, vendar mu Nataliin sosed pove, da se je družina izselila. Čez čas se Diego le poroči z Diano in postane uspešen poslovni mož.

 

Petek, 27.3. – 4. del

Natalia v Mexico Cityju išče službo in se prijavi na delovno mesto tajnice. Ker je podjetje v lasti Vicentea, ga Diana pregovarja, da v službo sprejme njeno prijateljico Karino. Vendar je Vicente neomajen, prijateljica naj se prijavi in naredi vse preizkuse, kakor jih bodo ostala dekleta. Zato se Diana spravi k podkupovanju kadrovnice. Diega medtem oropajo in policija po nedolžnem prime Abdula. Diego potrdi, da to ni ropar, preko Abdula pa pride do Natalie.

 

Ponedeljek, 30.3. – 5. del

Karino zaposlijo v Capricu. Na razgovor pride tudi Natalia in ko v pisarni zagleda Diega, začne kričati. Vicente jo nažene iz podjetja, Diegu pa grozi, da bo vrgel tudi njega, če izve, da je varal Diano, ne glede na to, da je njegov vnuk. Medtem je Dianin ljubimec Oliverio prepričan, da sta si z Diano usojena. Natalia se izpove očetu Juanchu, ta pa odide v Caprico in pred vsemi delničarji nadere Diega, naj neha nadlegovati Natalio.

 

Torek, 31.3. – 6. del

Diegu se zdijo očitki očeta Juancha pretirani in se hoče pogovoriti z njim, vendar je Juancho neomajen, Natalie naj se izogiba. Diana od Diega zahteva pojasnilo, vendar se jo na hitro znebi. Oliverio je obupan, ker mu niso dodelili posla, zato mu denar za poravnavo dolgov ponudi Diana. Diego in Alonso ugotavljata, da se je moral v zgodbo vmešati Rodrigo in da je on razlog, da se ga Natalia tako boji. Natalia končno dobi službo, a razočarana ugotovi, da gre za vročo linijo.

 

Sreda, 1.4. – 7. del

Vicente se obrne direktno na Natalio in ji ponudi denar v zameno, da se odreče Diegu. Ko se Diego pojavi pred Nataliinim stanovanjem, mu odpre Brigitte in mu pove o Vicentevih namerah, zato se Diego opraviči. Alberto zaloti Diano in Oliveria med poljubljanjem. Irene se ob spominu na mladostno ljubezen in umrlo dete napije in pristane na policiji, od koder pokličejo Diega, naj pride po svojo teto.

 

Četrtek, 2.4. – 8. del

Karina sliši Alonsa in Alberta, da nameravata Diegu povedati o ženinem prešuštvu, zato hitro ukrepa. Tako jima Diana Oliveria predstavi kot svojega bratranca, ki je homoseksualec. V podjetju se pojavi novinar, ki od Vicentea zahteva denar, v zameno pa ne bo objavil slik pijane Irene. Carlos zasnubi Carmen in jo povabi v Miami. Tako Eleazar kot Natalia se s tem ne strinjata. Irena si v trgovini ogleduje kamne in Natalia ji podari roza kremen, da ji okrepi dušo.

 

Petek, 3.4. – 9. del

Diego prosi Irene, da bi odšla na odvajanje od alkohola. Eleazar zaželi Carmen vso srečo s Carlosom, če je on res tisti, ki si ga je že od nekdaj želela. Oliverio povabi Diano na izlet, s čemer se strinja tudi Diego, saj je Dianin bratranec. Ko se otroci na letališču poslavljajo od Carmen, se pes za iskanje mamil zapiči v Carminino potovalko, zato jo aretirajo.

 

Torek, 7.4. – 10. del

Da bi pobral stranko, se na letališču pojavi tudi Diego, tam pa naleti na objokano Natalio. Ne upa se ji približati, izve pa, kaj se je zgodilo. Takoj pokliče Alberta, da prevzame primer. Irene v Cristobalovi galeriji uniči Tadeovo slike, vendar Tadeo vztraja, da je ne bo prijavil. V Miamiu Carlos pričakuje Carmen, da pride z drogami. Ko izve, kaj se je zgodilo, takoj pokliče Camarona, da ukrepa.

 

Sreda, 8.4. – 11. del

Natalia izve, da Carmen zagovarja Diegov odvetnik, zato v pisarni zahteva, da opustita primer. Jacqueline je zmenjena s Camaronom, vendar bi jo brez Eleazarjeve posredovanja ugrabili. Diego še vedno prepričuje Irene, da odide na terapijo za odvajanje od alkohola k Alonsu. Natalia neuspešno išče novega odvetnika, saj so vsi odločno predragi za njo, zato se le obrne na Diega, vendar pod pogojem, da bo znesek odplačala z delom.

 

Četrtek, 9.4. – 12. del

Vicente se prepira z Diegom glede Nataliine službe, zato Diego predlaga, da naj sam obdrži Karino, Natalia pa bo delala zanj. Eleazar za Carlosa in Camarona izda tiralico. Diana razjarjena prihiti v podjetje, da se ji je Diego izneveril, ker je zaposlil Natalio. Na vse pretege se trudi ponižati Natalio, vendar ji Diego stopi v bran. V klepetu z Irene Diego potoži, da mu ni jasno, zakaj se je poročil z Diano.

 

Petek, 10.4. – 13. del

Natalii ni povsem jasno, ali je Diego poročen ali ne, zato o tem povpraša Alberta. Seveda ta takoj pove Diegu, o čem je spraševala Natalia. Diana se do Natalie vede zelo napadalno, vendar jo Diego ustavi. V Capricu Irene presenečena naleti na Natalio, presenečen pa je tudi Diego, da se Irene in Natalia poznata. Razložita mu, da sta se srečali v trgovini z eksotičnimi izdelki.

Ponedeljek, 13.4. – 14. del

Diego zaupa Irene, da ljubi Natalio. Ker pa je poročen, ji nima česa ponuditi, lahko jo samo zaščiti. Natalia vse sliši preko interfona in šokirana odloži slušalko. V Miamiju Carlosov šef zahteva, da se vrne v Mexico in reši problem. Diego razlaga Irene, da je Natalio spoznal v Tuxpanu, ko pa sta se srečala v Mexicu, ima občutek, kot da ga sovraži. Irene mu namigne, da je punca po vsej verjetnosti zaljubljena vanj. Diego se želi ločiti.

 

Torek, 14.4. – 15. del

Ko Natalia zve, da se Diego želi ločiti zaradi nje, hoče to preprečiti. Diego ji pove, da ne more biti več z Diano, ker je nikoli ni ljubil. Natalia pa mu pove, da glede na to, kar se je zgodilo v Tuxpanu, ne more biti niti z njo. Diana prosi Diega, naj je ne zapusti, vendar jo zavrne. Zato najame zasebnega detektiva, da ugotovi, s kom jo vara. Diego prosi Natalio, da mu pusti poravnati sodne stroške.

 

Sreda, 15.4. – 16. del

Diana prosi Natalio, da ji pomaga odkriti Diegovo ljubimko. Brigitte v manekenski agenciji naleti na Carlosa in mu očita, da je mamo spravil v zapor. Ana zagotavlja Angeli, da ona ne bo uničila Diegovega zakona. Diana se v kavarni dobi z Oliveriom in ker ne opazita Natalie in Angele, se pred njunimi očmi poljubljata. Vicente v pisarni ne najde niti Diega niti Natalie, zato je prepričan, da sta nekje skupaj. Irene pove Alonsu, da je hčerka, katero je imela s Tadeom, umrla.

 

Četrtek, 16.4. – 17. del

Jacqueline vpraša Eleazarja, če je zaljubljen v Carmen, kar on zanika. Irene poišče Natalio na njenem domu, da bi jo prosila, naj se vrne nazaj na delo. Ko se Natalia pogovarja z Angelo, kaj sta videli v kavarni, ju sliši Diana. Karini razlaga, da se bo Natalie znebila tako, kot se je zgodilo z njeno mačeho, poslali jo bodo v zapor. Poveže se s preprodajalcem drog, da bi kupila kokain.

 

Petek, 17.4. – 18. del

 

Natalia se vrne v Caprico in v pisarni najde Diega, ki spi na kavču. Ko se zbudi, se poljubita. A ob misli na Rodriga, ki se je pretvarjal za Diega, dobi čudne občutke. Medtem ko sta v Diegovi pisarni, Diana v Nataliino mizo skrije mamila. Alberto prosi Eleazarja za Carminin dosje, sodnika pa prosi za novo ocenitev zločina. Vicente dobi anonimno pismo, v katerem piše, da v njegovem podjetju dela hči preprodajalca drog in ko v Nataliini mizi najdejo mamila, jo obdolži preprodaje drog v podjetju.

Ponedeljek, 20.4. – 19. del

Vicente pokaže Diegu anonimno pismo in droge, ki so jih našli v Nataliini pisalni mizi, ter mu pove, da jo bo prijavil. Kljub temu, da hoče Diego preprečiti najhujše, Natalio aretirajo zaradi posedovanja in preprodaje drog. Eleazar pove Albertu, da v primeru dokaza, da je bil Carminin kovček z mamili Carlosovo darilo, obstaja možnost, da bi sodnik primer označil z nižjo stopnjo. Diego pride na policijo in trdi, da so bila mamila v Nataliini mizi njegova.

 

Torek, 21.4. – 20. del

Diego od vodje varnostnikov zahteva, da mu pokaže posnetke iz video kamer. Vincente izve, da sta Natalii droge podtaknili Diana in Karina. Diana se sooči z Natalio in spozna, da je prav Natalia ženska, ki je bila ves čas prisotna v Diegovem življenju. Natalii pa natvezi, da je bil Diego že od nekdaj njen, zato Natalia vpraša Diega, če je bil v času, ko sta se spoznala v Tuxpanu, v razmerju.

 

Sreda, 22.4. – 21. del

Eleazar dokaže, da je Carminin kovček z drogami napolnil Carlos. Irene pove Diegu, da je Vincente izvedel, da je droge Natalii podtaknila Diana. Vicente pa mu pove, zakaj se je Irene zapila. Da bi jo oddaljil od Tadea, jo je poslal na šolanje v Švico. Diana obtoži Karino za neuspeh njunega poizkusa. Natalio obišče Andres in ji pove, kako globoko jo ljubi, vendar Natalia še vedno vztraja, da ga ima neizmerno rada – kot prijatelja. Očetu Juanchu pa prizna, da ljubi Diega, vendar se ne namerava vmešavati v njegov zakon.

 

Četrtek, 23.4. – 22. del

Alberto seznani Diega, da gre lahko Carmen proti varščini iz zapora. Ko Diego novico pove Natalii, mu ona prizna, da ga obožuje in ga poljubi. Carmen je navdušena, da gre iz zapora in bo končno videla svojo družino. Karina Diani dostavi uspavalne tablete. Diana vzame samo dve, ostale pa strese v odtok. Ker ostali mislijo, da je pogoltnila vse tablete, jo odpeljejo v bolnišnico in so prepričani, da je hotela storiti samomor.

 

Petek, 24.4. – 23. del

 

Vsi svetujejo Diegu, naj bo prijazen do Diane in naj jo razvaja, saj rabi njegovo pozornost. Irene vpraša Alonsa, če je že kdaj ljubil, in on ji odgovori, da ljubi žensko, ki jo ona pozna. Irene je prepričana, da je zaljubljen v Karino, Alonsa pa si očita, zakaj ji ni priznal, da ljubi njo. Diana poskuša zapeljti Diega, vendar jo zavrne. Dianinim spletkam pa ni videti ne konca ne kraja.

 

Ponedeljek, 27.4. – 24. del

Camaron pove Carlosu, da je Carmen na prostosti, Eleazar pa je njen prijatelj. Alonso iz stanovanja odstrani ves alkohol, kar Irene zelo vznemiri. Diegu pove, da jo bo v stanovanju zadrževal tako dolgo, dokler alkohol zanjo ne bo predstavljal več nevarnosti. Natalia dobi darilo in Andresu noče povedati, kdo ji ga je poslal, zato Andres užaljen odide. Tiburcio prizna Vicenteu, da je njegova vnukinja živa in da je pred leti lagal, da je umrla. Pustil jo je v cerkvi v Tuxpanu.

 

Torek, 28.4. – 25. del

Irene se opraviči Alonsu, ker je razbila toliko stvari v njegovem stanovanju, on pa je zadovoljen, da ji je uspelo premagati krizo. Tiburcio se duhovniku izpove, kaj je naredil z Ireneino hčerko. Vicente je zaradi novice o vnukinji globoko pretresen. Za Diega misli, da je Rodrigo in mu hoče povedati glede Irene in vnukinje. Irene očeta nagovarja, naj pozabi na preteklost in naj se bori za svoje življenje in družino.

 

Sreda, 29.4. – 26. del

V bolnišnici, v kateri operirajo Vicentea, Tadeo naleti na Irene. Predlaga ji, da pozabita na preteklost in sovraštvo. Carlosa so prijeli in priznal je svojo krivdo, kar zelo razbremeni Carmen. Diego pove Natalii, da se zaenkrat ne more ločiti, saj psihiater trdi, da bi se Diana lahko ponovno hotela ubiti. Diana izve, da je noseča. Problem je v tem, da je otrok Oliveriov, saj z Diegom že dolgo časa nista bila intimna.

 

Četrtek, 30.4. – 27. del

Alonso pove Diegu, da je pripravljen delati z Diano. Prosil jo bo celo, če s seboj pripelje Oliveria, ker so terapije z družinskimi vezmi uspešnejše. Vendar pa Alonso in Alberto v pisarni namestita kamere, ki bodo posnele Diano in Oliveria. Diego pa izve, da je Diana iz njegovega računa nakazovala zneske Oliveriu. Diego Irene predlaga, če bi v Capricu prevzela novo linijo oblačil. Diana Natalii pokaže pozitiven test nosečnosti.

 

Petek, 1.5. – 28. del

Lupita se je v šoli pohvalila, da je njen očka policijski inšpektor, pa so ji zato predlagali, naj ga povabi v šolo, da bo ostalim predstavil svoje delo. Diego najde Dianin nosečniški test in ni mu jasno, kako je lahko žena noseča, če že tako dolgo nista bila skupaj. Še najbolj pa ga skrbi, kako bo to povedal Natalii. Alonso ugotovi, da je Dianin poskus samomora in depresija zgolj pretvarjanje. Da bi imela zaveznika, Diana pove Vicenteu, da je noseča.

Ponedeljek, 4.5. – 29. del

Diegu pokažejo posnetek, na katerem se Diana in Oliverio pogovarjata o njunem razmerju ter se strastno poljubljata. Alberto mu pove, da zaradi prešuštva lahko zahteva ločitev. Eleazar se na Lupitino željo v šoli predstavlja za njenega očeta in otrokom govori o svojem delu. V resnici bi dal vse, da bi bil njen biološki očka. Alonso je kar malce ljubosumen, ko mu Irene omeni, da je Tadeo v resnici dober človek.

 

Torek, 5.5. – 30. del

Irene in Diego najdeta laboratorij, ki je na fetusu pripravljen izvesti DNK test. Vicente Diano vrže iz hiše, ko izve za njeno nezvestobo. Alonso pove Irene, da ne more biti več njen terapevt, ker do nje goji premočna čustva. Natalia pove Andresu, da je zaljubljena v Diega in ima sedaj o njem popolnoma drugo mnenje. Diego pa misli, da Natalia nekaj skriva pred njim, ker se še vedno dobiva z Andresom.

 

Sreda, 6.5. – 31. del

Diego je zaskrbljen, ker je Natalio videl z Andresom. Ona mu zagotovi, da je Andres samo prijatelj. Karina je brez službe in ker Diana sedaj živi pri njej, ji pove, da je ne bo mogla vzdrževati med nosečnostjo. A Diana jo potolaži, da ji je odvetnik obljubil, da bo zaradi ločitve od Diega dobila veliko denarja. Alberto pa ji pove, da jo Diego ne bo obtožil prešuštva, če bo podpisala ločitvene papirje in privolila v DNK raziskave. Carmen in Eleazar se med plesom poljubita.

 

Četrtek, 7.5. – 32. del

Carmen in Eleazar se zaradi poljuba vsak posebaj izpovesta očetu Juanchu. Ta Eleazarja opozori, da so se vsi štirje Carminini otroci začeli s poljubom. Andres h Carmen pripelje Chata in Carmen se odloči, da mu bo dala še eno priložnost. Kimberley Eleazarju predlaga, da bi vikend preživela skupaj, vendar jo zavrne. Irene in Tadeo skleneta, da bosta ponovno prijatelja, pri tem pa ju zmoti Alonso. Natalia in Diego si obljubita, da bosta zaupala drug drugemu.

 

Petek, 8.5. – 33. del

Diego pove Natalii, da njegova ločitev že poteka in da je prepričan, da ni oče Dianinega otroka. Natalia ga vpraša, kaj bi se zgodilo, če bi otrok le bil njegov. Diego ji zagotovi, da bi poskrbel zanj, vendar pa ne bi hotel imeti nič z Diano. Vpraša jo tudi, kako bi ona sprejela otroka, če bi se izkazalo, da je njegov. Diana z odvetnikom pride v Diegovo hišo in pove, da je obsojen zaradi družinskega nasilja, ker je iz hiše vrgel nosečo ženo.

Ponedeljek, 11.5. – 34. del

Diegu in Natalii se na službeni poti pokvari avto. Carmen izve, da je Diego poročen in da se ločuje zaradi Natalie. Oče Juancho Carmen očita, da je v hišo sprejela Chata, vendar se Carmen brani, da gre za Lupitinega očeta. Vendar dobi odgovor, da pravi oče skrbi za svoje otroke, Chato pa je neodgovoren oče. Natalia se pogovarja z Irene, kako ni nikoli obžalovala, da je posvojena, saj je njena mačeha najboljša mama na svetu.

 

Torek, 12.5. – 35. del

Zdravnik svetuje družini, da bi Rodriga odklopili, vendar se Irene in Diego s tem ne strinjata. Otroci se ne strinjajo, da se je Chato vselil k njim, vendar Carmen vztraja, da se mora o tem odločiti sama. Diana najame detektiva, da bi poskrbel za dokaze o Diegovemu prešuštvu. Seveda ga je za ugodne rezultate pripravljena dobro podmazati. Andres pove Chatu, da ni lepo, ker laže Carmen in družini. Vendar Chato raje odide, kot da bi povedal resnico.

 

Sreda, 13.5. – 36. del

Alberto pove Diegu, da bo Dianin odvetnik naslednji dan na sodišču predložil dokaze o njegovem prešuštvu. Pokaže mu slike, na katerih z Natalio zapušča hotel. Irene predlaga Natalii, da bi se kot modna oblikovalka zaposlila pri njej, s čemer se strinja tudi Diego. Alonso pove Irene, da je vanjo zaljubljen že od otroštva. Carmen in Luz odkrijeta, da Chato ni bolan, zato ga naženeta iz hiše.

 

Četrtek, 14.5. – 37. del

Alonso Irene izpove ljubezen, vendar ona pripomni, da je veliko mlajši od nje. A Alonso vztraja, da to ni pomembno. Diego pove Diani, da je sodnik kljub njenim lažnim dokazom dosodil njemu v prid in bo morala DNK teste opraviti tam, kjer bo določil on. Alonso se potoži Eleazarju, da se je končno opogumil ljubljeni ženski izpovedati ljubezen, pa ga je zavrnila. Eleazar mu odgovori, da se mu nekaj podobnega dogaja s Carmen. Dianin DNK test pokaže, da je oče otroka Diego.

 

Petek, 15.5. – 38. del

Diego pove Natalii gled DNK testa. Pove ji tudi, da ji ni o ničemer lagal, da bo poskrbel za otroka, ločil se bo od Diane in se poročil z njo. Natalia mu zagotovi, da bo imela rada njegovega otroka. Če se je česa naučila, je to nauk nesebične ljubezni, ki ji jo je podarila ženska, ki ni njena biološka mati. Diana v baru proslavlja svojo zmago. Vicente pove Diegu, da se lahko zabava z Natalio, ampak mora poskrbeti za Diano.

Ponedeljek, 18.5. – 39. del

Chato zaprosi za roko Carmen in ji zagotovi, da tokrat misli resno. Luz razlaga Eleazarju, da je Chato napačno mislil, da je v Carmen zaljubljen on, vendar Eleazar ni pripravljen razkriti materi, da resnično ljubi Carmen. Diana se prikaže v Carminini hiši in ji pove, da je Diegova žena, ki je noseča, pa se hoče njen mož kljub temu ločiti od nje zaradi Natalie. Carmen jo hitro ustavi pri žalitvah in ji pove, da njen zakon ni propadel zaradi Natalie, ampak zaradi nje same.

 

Torek, 19.5. – 40. del

Diego očita Diani, da se je spravila na Natalio v njenem domu. Med kreganjem Diana potegne pištolo in hoče ustreliti proti Diegu. Vicente se obrne na Alberta, naj ukrepa, saj bi Diana lahko ubila Diega. Alberto predlaga, da jo obsodijo naklepnega umora, vendar se s tem zaradi otroka ne strinja Diego in ji raje priskrbi negovalko. Lupita noče, da ji Chato bere knjige ali jo pelje v šolo.

 

Sreda, 20.5. – 41. del

Diegu ni prav, da se Natalia še vedno dobiva z Andresom. Natalia Diega predstavi Chatu. Ko se Diego čudi, kako, da ga še ni spoznal, mu razloži, da zato, ker je pred sedmimi leti odšel po cigarete in se je vrnil šele sedaj. Irene se ne strinja z Brigitte, da je na klasični obleki uporabila modernejše prijeme. Brigitte in Natalii pove, da naj se o vsaki spremembi prej posvetujeta z njo. Ko v službo pride Vicente, jezen spozna, da sta Diego in Irene lotila oblikovalskega posla. Irene celo navrže, da mu je žal, da jo je posvojil, kar jo zelo prizadane.

 

Četrtek, 21.5. – 42. del

Vicente je prepričan, da bo Irene spet segla po alkoholu. Vendar ji ob strani stoji Alonso in jo vztrajno spodbuja, kako zelo zaupa vanjo. Natalia se obrne na očeta Juancha, ker je od Diane dobila pismo, da bo naredila splav, če ne pusti Diega pri miru. Juancho je prepričan, da jo Diana izsiljuje. A se vseeno odpravi k Caceresovim, da bi govoril z Diano, tam pa naleti na Vicentea. Tiburcio mu kasnje pove, da je bil Juancho duhovnik v cerkvi, kjer je pustil malo Ireneino deklico.

 

Petek, 22.5. – 43. del

Carmen zelo vznemiri, da Irene dela skupaj z njenima hčerama v njihovi hiši. Irene očita, da ji hoče odtujiti hčeri. Alonsa pa vznemiri Tadeovo sporočilo v Ireneinem telefonu. Irene ga prepričuje, da je Tadeo del njene preteklosti. Brigitte se ne more upreti, da svojih čarov ne bi preverila na Diegu. Diana se obnaša, kot da ni noseča in da ji za otroka ni nič mar.

Ponedeljek, 25.5. – 44. del

Diego je prepričan, da so za propadel posel v Capricu, s katerim sta začela z Irene, dobili prenizko odpravnino. Alonso je ljubosumen, ko mu Irene naznani, da bo odšla na večerjo s Tadeom, da ji bo predstavil osebo, ki vodi verigo modnih butikov. Kot da Diana ni dovolj, si v hišo nakopljejo še njeno mamo Alino. Lupita pove Eleazarju, da si ne želi mamine poroke s Chatom, čeprav je njen oče. Diego naznani Vicenteu, da je v modni projekt pripravljen vložiti denar Tadeo Vargas.

 

Torek, 26.5. – 45. del

Irene pove Natalii, da je opazila, kako ščiti in krije svojo sestro in da ji tega ni treba početi. Natalia pa ji pojasni, da se počuti nelagodno, ker jo Brigitte ves čas obtožuje, ker vse naredi boljše od nje. Diana si na svojo stran pridobi Brigitte. Vicente poskuša pregovoriti Tadea, da Irene ne bi dal denarja, Tadeo pa mu zabrusi, naj že neha posegati v tuja življenja in naj raje popravi svoje napake, storjene v preteklosti.

 

Sreda, 27.5. – 46. del

Irene se izpove Tadeu, kako ima namesto hčerke samo spomin nanjo in slabo vest. Tadeo jo tolaži, da bi na njenem mestu vsak storil enako kot ona, saj je bilo vse v rokah njenega očeta. Irene mu pove tudi o razmerju z Alonsom. Lupita prosi Eleazarja naj prepreči mamino poroko s Chatom in mu pove, kako zelo si želi, da bi on postal njen očka.

 

Četrtek, 28.5. – 47. del

Elana pove Irene, da ima Tadeo možganski tumor. Zdravniki trdijo, da bi operacija lahko poškodovala njegov vid in prizadela osnovne funkcije. Tadeo pa ji pove, da je že dovolj trpela zaradi njega in noče, da bi še bolj. Vincente hoče govoriti z Diegom glede njegove vrnitve v podjetje, a Diego to pogojuje z vrnitvijo Irene in njunega projekta.

 

Petek, 29.5. – 48. del

Diana od Brigitte zahteva, da Natalii podtika kapljice, ki so v resnici strup. Zdravnik pove Diegu in Alini, da Diana zavrača hrano, kar lahko pripelje do splava, zato Diego zagrozi Diani, da jo bo spravil na zaprti oddelek, kjer bo pod stalno kontrolo osebja. Irene vpraša Alonsa, kaj ima s Karino. Tiburcio spozna, da je Natalia Ireneina hčerka, ki jo je kot dojenčico pustil v Tuxpanu.

 

Ponedeljek, 1.6. – 49. del

Diego pove Natalii, da je Diana nora, saj ga obtožuje posilstva. Vendar se Natalia, glede na izkušnje pred leti, nad tem zamisli. Medtem pa Diana od Brigitte zahteva, da ji pove vse, kar ve o Diegu in Natalii. Tako izve, da je Natalio pred posilstvom rešil prijatelj, ki je Diega odrinil tako močno, da je padel in se udaril v glavo. Diana takoj pomisli na Rodriga.

 

Torek, 2.6. – 50. del

Diana ugotovi, da Rodrigo ni v komi in slepi vse ostale, vendar ji tega nihče ne verjame. Diego se opraviči Natalii, ker ji zaradi številnih zapletov in opravkov namenja premalo časa, vendar jo ljubi. Ko ji hoče dati prstan, se Natalia hitro izgovori, da njena čustva niso tako močna in je najbolje, da končata razmerje.

 

Sreda, 3.6. – 51. del

Natalia prekine razmerje z Diegom, prav tako pa da odpoved v Capricu, kar se zdi Irene zelo nezrelo. Natalia pove Angeli, da ji ne gre iz glave misel, da je Diego posiljevalec, saj je verjetno hotel posilti tudi njo. Da je pustila službo, Natalii očita tudi Carmen. Čudno se ji zdi tudi, da je z Diegom prekinila potem, ko se je zanj tako trudila.

 

Četrtek, 4.6. – 52. del

Diego se spomni besed, ki jih je Andres izrekel Natalii, vendar si Rodriga ne more predstavljati kot posiljevalca. Diego se strinja z Vincenteom, da bo poskrbel za Diano, dokler ne rodi otroka, še vedno pa se namerava od nje ločiti. Irene se Tadeu potoži, da je izgubila dve ljubi osebi. Natalio in Alonsa, ker se ne strinja, da pomaga bolnemu Tadeu.

 

Petek, 5.6. – 53 in 54. del

Diego in Natalia sta spet skupaj. Ko za to izve Diana, od Brigitte zahteva, da Natalii da vse kapljice naenkrat. Tadeo hoče Alonsu dopovedati, da je v resnici bolan in s tem ne izigrava Irene. Natalia Irene prosi, če se lahko vrne na staro delovno mesto. Čeprav je Irene sprva jezna in prizadeta, jo le sprejme nazaj.

Diego presenečen odkrije, da ga Birgitte zapeljuje. Carmen svojim otrokom naznani, da se bo poročila s Chatom, nad čimer ni nihče navdušen. V resnici niso Chatove namere nič kaj prida. Karina se pretvarja, da je zbolela, v resnici pa hoče le zapeljati Alonsa. Ker jo zavrže, mu očita, da bi bila Irene lahko njegova mama.

 

Ponedeljek, 1.6. – 55. in 56. del

Carmen očita Eleazarju, da je aretiral Chata. Hkrati pa Eleazarja izzove, naj odkrito spregovori o svojih čustvih, saj bi prave besede spremenile marsikaj. Alonso prizna Irene, kako pusto je bilo brez nje in ji obljubi, da se nikoli več ne bo obnašal tako nezrelo. Vicente Natalii očita, da ogroža njegovega pravnuka, potem pa mu Tiburcio namigne, da je Natalia njegova vnukinja.

Ko Vicente zabrusi Tiburciu, da Natalia ni njegova vnukinja in od njega ne bo dobila ničesar, to sliši Irene. Ko mu očita, da je v resnici Diana tista, ki od njega hoče bogastvo, pa je vseeno odobril poroko z Diegom, ji navrže, da je Diana vsaj iz istega družbenega razreda kot je sam. Diana nazdravlja z Oliveriom in njemu se zdi, da mu Diana še vedno nekaj prikriva.

 

Torek, 2.6. – 57. in 58. del

Morales po Diani poizveduje tudi na Oliveriovih vratih, zato jo posvari, da pri njem ni več varna. Vpraša jo tudi, zakaj Diegu ne pove, da je izgubila otroka. Diana mu odvrne, da je otrok denar in če ga hoče deliti z njo, ji mora priskrbeti novega. Brigitte laže Albertu, da jo Diego nadleguje že dlje časa, pa si tega ne upa nikomur povedati.

Ko za Brigittine obsodbe sliši Diego, poskuša Albertu razložiti, da v resnici Brigitti nadleguje njega. Alberto pa mu očita, da je bil Rodrigo veliko boljša oseba od njega. Diego se o Brigitte pogovori z Alonsom in skupaj ugibata, kako lahkoveren je Alberto. Diego vztraja, da o tem Natalii ne bo povedal nič.

 

Sreda, 3.6. – 59. in 60. del

Končno je napočil dan prezentacije Ireneine nove linije oblačil. Na prireditev pride celo Vicente. Carmen se mu predstavi kot Nataliina in Brigittina mama in ko Vicente začne grdo govoriti o njiju, mu Carmen hitro pove svoje. Čeprav je Natalia opozorila Brigitte, naj bo previdna z obleko, se Brigitte na pisti poškoduje, zato jo zamenja Natalia.

Diana namerava z avtom poškodovati Natalio, pri tem pa se sama zaleti in se hudo poškoduje. Čeprav jo Diego takoj odpelje v bolnišnico, Diana umre. Rodrigo prisili Irmo, da nikomur ne pove nič o njem, sam pa že naklepa nova dejanja. Vicente še vedno prepričuje Diega, naj se le poigra z Natalio, nikakor pa naj se z njo ne poroči.

 

Četrtek, 4.6. – 61. in 62. del

Irene prepričuje Diega, da si bo Natalia s svojo prisrčnostjo kmalu pridobila Vicenteovo naklonjenost. V bolnišnici se začnejo zanimati za Rodrigov primer, a Rodrigo od Irme zahteva, da zdravnikom to prepreči. Natalia pove Carmen, da jo je Diego zasnubil in se bosta poročila v roku enega meseca.

Diego odobri, da na Rodrigu izvedejo nove poskuse, zato Irma Rodrigu omogoči umetno komo. Diego se odloči, da Natalii ne bo povedal za brata dvojčka, ki je v komi in ki se je v Tuxpanu po vsej verjetnosti izdajal za njega. Irene ga opozori, da bo Natalia zvedela za resnico in se bo gotovo počutila izigrano.

 

Petek, 5.6. – 63. in 64. del

Natalia pove Diegu, da je Carmen zelo prizadela Irene, ko ji je navrgla, da ne ve, kako je biti mama. Carmen je zapekla vest, ko ji je Irene nato skrušeno priznala, da je rodila mrtvo deklico. Diego o tem ni vedel ničesar, zato o tem povpraša deda. Rezultati testiranja na Rodrigu ne pokažejo nič novega.

Čeprav so otroci odločno proti, Carmen še vedno vztraja, da se bo poročila s Chatom. Rodrigo, preoblečen v Diega, pride v Caprico. Ko se vanj zaleti Brigitte, se mu začne opravičevati, vendar jo Rodrigo hitro izrabi. Brigitte zamudi na mamino poroko in Natalii pove, da zaradi poslovnih razlogov, pri čemer pomenljivo pogleda Diega. Carmen na poroki preseneti vse.

 

Ponedeljek, 8.6. – 65. in 66. del

Alberto povabi Brigitte k sebi in razočarana ugotovi, da ni bogat. Carmen in Eleazar se končno odkrito pogovorita in skleneta, da bosta pustila času čas. Tadeovo stanje je spet slabše, zato se Irene odpravi v bolnišnico. Alonso je kljub Tadeovi bolezni ljubosumen nanj, še zlasti, ko mu Irene pove, da bo odšla z njim na zdravljenje v New York.

Vicente je vznemirjen nad novico, da je Irene odšla s Tadeom v New York, ne da bi o tem povedala ostalim. Diego namerava z Natalio preživeti romantične trenutke, namesto tega pa ga Natalia zaradi zastrupitve s hrano odpelje v bolnišnico. Rodrigo se odloči, da bo odšel iz bolnišnice, od Irme pa zahteva, naj to prikrije.

 

Torek, 9.6. – 67. in 68. del

Natalia se na letališču poslovi od Diega, ki odhaja v Monterrey. Irene prosi Natalio, da jo nadomešča v času njene odsotnosti, Vicente pa Natalii pove, da jo bo strogo nadzoroval ves čas Ireneine odsotnosti. Rodrigo zve, da je Diego imel na poti nesrečo, da je zaradi tega v nezavesti in ima pretres možganov.

Eleazar obljubi Carmen, da bo našel tatove, ki so vdrli k njej. Rodrigo nezavestnemu Diegu govori, kako si želi, da bi trpel tako kot je trpel sam. Irmi pa pove, da ga ima zdaj celega na razpolago, saj bo od sedaj naprej v komi zadrževala Diega. Vicente očita Natalii, ker je zamudila na delo.

 

Sreda, 10.6. – 69. in 70. del

Carmen odobri Rodrigu poroko z Natalio, seveda misleč, da govori Diegu. Doda pa še, če bo Natalio prizadel, bo imel opravka z njo. Karina od Brigitte izve, da je Irene odšla v New York zaradi Tadea, in se odloči, da bo to spretno uporabila pri pridobivanju Alonsove naklonjenosti. Natalia takoj spozna, da se je ‘Diego’ spremenil.

Irma bi bila rada del Rodrigovega življenja, vendar ji da jasno vedeti, da je njena glavna zaposlitev negovanje Diega. Irma ga opozori, da bi vse skupaj lahko škodilo Diegovemu zdravstvenemu stanju, vendar jo Rodrigo hladno zavrne, da mu ni mar za brata. Kasneje Vicenteu omeni, da bi morali brata izklopiti, vendar ded odločno pove, da nihče ne bo izklopil njegovega Rodriga.

 

Četrtek, 11.6. – 71. in 72. del

Natalia Rodrigu, misleč, da govori Diegu, pove, da se je pripravljena z njim spustiti v intimno razmerje. Rodrigo celo pokliče Carmen, da bosta z Natalio delala dolgo v noč. V resnici gresta v hotelsko sobo, vendar Natalia iz nje kmalu zbeži. Kasneje Rodrigo o neuspešnem ljubezenskem podvigu potarna Alonsu.

Alonso očita Rodrigu neprimerne komentarje o Natalii, izrečene pred Eleazarjem, ki jo pozna že od malega. Seveda je prepričan, da graja Diega. Kasneje se Alonso strinja z Lalo, ki pravi, da se zadnje čase Diego obnaša kot Rodrigo. To opazita tudi Vicente in Irene, ki domnevnemu Diegu svetuje, naj Natalii pove za obstoj Rodriga.

 

Petek, 12.6. – 73. in 74. del

Irene zavrača Alonsa in kmalu mu je jasno, da za tem stoji Karina. Potem pa mu še Vicente navrže, da bi kot njen terapevt moral Irene ločiti od Tadea. Rodrigo Albertu omeni, kako težko gleda brata vegetirati, medtem ko je njegov napadalec še vedno na prostosti. Mimogrede omeni, da je mogoče brata udarila Natalia.

Brigitte Rodrigu pove, da sta Alonso in Irene ljubimca, Natalio pa prepričuje, da je Alonso v razmerju s Karino. Da bi Alonso prepričal Irene, da nima nič s Karino, se posluži izrednih ukrepov. Naenkrat se vsi ukvarjajo z Irene in Alonsom, le Alberto jasno pove, da sta oba odrasla in počneta, kar jima paše.

Ponedeljek, 15.6. – 75. in 76. del
Alberto domnevnemu Diegu pove, naj neha soditi in se vtikati v razmerje tete z Alonsom. Ker ga ta zavrne, mu Alberto očita, da je postal kot Rodrigo. Tudi Vicente se ne strinja z njunim razmerjem. Diego se prebudi iz kome in Rodrigo ga hoče prepričati, da je Rodrigo. Ker Diego to zanika, mu navrže, kaj vse je počel z Natalio in bo še naprej, ker bo on v komi.
Vicente obtoži Alonsa, da je kot terapevt izrabil njegovo hčer. Alonso mu odvrne, da v času terapij nista bila par, sta pa sedaj in da s tem ni nihče prizadet. Tudi Irene očetu pove, da ju ne bo spravil narazen, tako kot je nekoč storil s Tadeom. Natalia sliši, ko Rodrigo Vicenteu pove, da je Natalia zgolj navadno dekle, ki nima pojma o tkaninah. Pri priči mu vrne zaročni prstan.

Torek, 16.6. – 77. in 78. del
Ko Natalia pove Irene, kaj je domnevni Diego govoril Vicenteu, se Irene strinja z njo, da se je Diego popolnoma spremenil. Natalio pa prosi, naj zaradi Diega ne da odpovedi in naj ji v teh težkih časih stoji ob strani. Irene se o Diegovi popolni spremembi pogovori tudi z Alonsom. Rodrigo Natalio prosi odpuščanja, a ker se ne zmeni zanj, si jo hoče vzeti na silo.
Natalia pove Irene, da jo je Diego spet hotel na silo izkoristiti. Ko ji še pove, da jo je pred leti poskušal posiliti, je Irene presenečena, saj Diego nikoli ni bil nasilen. Rodrigo Irene zagrozi, naj se ne vtika v finančne posle podjetja. Ko zbere vse zaposlene v podjetju, vključno z Irene in Vicenteom, Rodrigo pred vsemi Natalio prosi za roko.

Sreda, 17.6. – 79. in 80. del
Alonso in Alberto se pogovarjata o spremenjenem Diegu. Alberto je prepričan, da je Diego spustil na plano demone, ki jih vsak prenaša v sebi, Alonso pa vztraja, da gre za resnejšo stvar. Kadar postane nasilen, ima enak pogled kot Rodrigo. Ko za zaroko Diega in Natalie izve Tiburcio, Vicentea posvari, da se bosta poročila bratranec in sestrična.
Irma Rodrigu očita, da je obseden z Natalio in da ni pripravljena umoriti Diega. Vendar ji Rodrigo grozi, da je v vsakem primeru sama odgovorna za Diegovo stanje. Natalia Carmen pove, da se mora pogovoriti z Diegom glede poroke, preden se dokončno odloči zanjo. Vicente Nataliino družino sprejme s prezirom.

Četrtek, 18.6. – 81. in 82. del
Rodrigo, predstavljajoč se za Diega, pred vsemi Natalio prosi za roko in pove, da se bosta poročila v roku petnajstih dni. Carmen se pritoži, da je v tako kratkem času težko organizirati poroko, Rodrigo pa pojasni, da si ne želi velikega slavja, s čimer se strinja tudi Natalia. Pravi Diego pa se zbudi iz kome in Irmo prosi za pomoč.
Brigitte in Karina v ogenj pošljeta Meliso. Ta pred vsemi poljubi presenečenega Alonsa. Irene ga vpraša, če je njegova pacientka, Alonso pa zatrjuje, da dekle vidi prvič. Natalia Rodrigu pove, da ne želi živeti v hiši njunega deda, on pa jo prepričuje, da bo to samo začasno, dokler ne kupi svoje hiše.

Petek, 19.6. – 83. in 84. del
Paolo končno izve, kaj si o njem mislijo njegovi najbližji, zaradi česar je prizadet. Napad na Irene in Alonsa je popoln, sa je Irene prepričana, da je Alonso velik ženskar, ki nikjer ne vidi ljubezni. Alonso se brani na vse pretege, a ga Irene zapusti, zato žalost utaplja v alkoholu.
Rodrigo da Brigitte jasno vedeti, da razmerje lahko nadaljujeta le skrivoma. Carmen pove Eleazarju, da je Gino Paolov oče, vendar Eleazar ni vesel Ginove vrnitve. Alonso sprašuje Karino, kaj je natvezila Irene, vendar Karina vse zanika. Sestra Olivia dr. Ocampa obvesti o Diegovi reakciji na predpisana zdravila, a doktor trdi, da pacientu ni predpisal ničesar.

 

24.8. 163. del

Vicente Natalio prosi odpuščanja. Tadeo v oporoki večino svojega premoženja zapusti hčerki in ženi. Rodrigo hoče zadušiti Tiburcia. Alonso Irene zagotavlja, da jo še zmeraj ljubi. Brigitte Paula vpraša, če bi jo uradno priznal za hčer.

 

 

Ponedeljek, 7.9. – 181. in 182. del
Nanese tako, da se v kampu vsi znajdejo na zajtrku pri Garciovi družini. Simona je nejevoljna in hladna do Natalie. Carmen je žalostna, ker se bo Eleazar preselil v Merido zaradi novega delovnega mesta. Kasneje Diego naleti na Natalio med plavanjem in čeprav ga podi, končata s poljubom.
Diego prizna Simoni, da še vedno ljubi Natalio. Ko pa se odpravi k Natalii, je sedaj ona tista, ki ni pripravljena govoriti z njim. Rodrigu uspe pobegniti iz zapora. Karina in Oscar se želita poročiti še pred rojstvom otroka. Oscar bi rad otroka posvojil, a se Alonso s tem ne strinja.

Torek, 8.9. – 183. in 184. del
Alonso pristane, da bosta Karina in Oscar vzgajala njegovega otroka. Nato odide v Caprico in zasnubi Irene. Vicente hčeri položi na dušo, naj se le poroči z Alonsom, če ga resnično ljubi in naj se ne ozira nanj ter se končno osvobodi njegove temne sence.
Rodrigo pokliče Brigitte in jo prosi za denar. Obljubi ji polovico vsega, kar ima na kajmanskih bančnih računih. Natalia noče podpisati ločitvenih papirjev in zbeži. Ko jo Diego dohiti, mu prizna, da ga še vedno ljubi. Ko hoče Brigitte v trgovskem centru Rodrigu izročiti denar, se tam pojavi tudi Natalia. Rodrigo obe strpa v kombi.

Sreda, 9.9. – 185. in 186. del
Natalia z mobilcem pokliče Diega, da ta sliši, kaj se dogaja v kombiju. Tako izve, da je Rodrigo ugrabil Natalio in Brigitte. Rodrigo pokliče Eleazarja, mu sam pove za talki ter mu postavi pogoje glede denarja in varnega pobega iz države.
Eleazar in Morales se dobita z Diegom in mu data neprebojni jopič. Rodrigo ugotovi, da je Natalia ves čas obveščala Diega in Eleazarja o tem, kjer se nahajajo. Za pobeg je prepozno, saj sta detektiva že tam. Med bojevanjem Rodriga ugrizne strupenjača, zaradi česar umre.

Četrtek, 10.9. – 187. del
V zadnjem delu je od zadnjih dogodkov preteklo nekaj časa in vsi so srečni. Carmen, ker se bo poročila z Eleazarjem, Irene, ker je z Alonsom, Vicente, ker je končno srečen s svojo veliko družino. Natalia in Diego sta tik pred usodnim korakom. Njune velike ljubezni ne more ustaviti ničesar več, a kljub temu je pred Natalio še eno presenečenje.